perjantai 6. marraskuuta 2015

Vanilja-kinuskijuustokakku omenahillokkeella

Tyttäreni leikkikoulu täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja sain kunnian leipoa vanhempien juhliin kakun. Pohja Bastogne-kekseistä, vaniljamousse, omenahilloke ja kinuskimousse. Marengit, vaniljafudget, Omar-karkit, keksinpalaset, kinuskikastike ja sokerikuulat koristelivat kakkua. Paljon onnea leikkikoululle!









4 kommenttia:

  1. Tosi herkullisen kuuloinen kakku! Ja kauniskin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Itse olet kyllä juustokakkujen mestari. Sinun sivuiltasi keksinkin tehdä pohjan Bastogne-kekseistä, joten kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, saisiko tästä ohjetta? :)

    VastaaPoista
  4. Hei Etta, anteeksi, että vastaukseni on kestänyt! Nyt pitää kyllä myöntää, ettei ole harmaintakaan aavistusta millä resepteillä tein tämän kakun. Vaniljamoussessa veikkaan, että oli kermaa, tuorejuustoa ja olisiko ehkä maustamatonta jogurttia?? Kinsukimoussen olen luultavast tehnyt kinuskikastikkeesta ja tuorejuustosta. Omenahilloke on tehty suomalaisista omenoista ja ainakin fariinisokerista. Eipä taida nyt olla paljon apua... ��

    VastaaPoista