Juustokakut

Kakkuihin tulee 1-2 valinnaista makua alla olevasta listasta:
  • suklaamousse (= tumman suklaan ja maitosuklaan sekoitus)
  • tumma suklaamousse 
  • maitosuklaamousse
  • valkosuklaamousse
  • daim-mousse
  • geisha-mousse
  • pätkis-mousse (= minttusuklaa)
  • fazerina-mousse (= appelsiinisuklaa)
  • dumle-mousse (= toffeesuklaa)
  • mansikkamousse
  • mansikka-raparperimousse
  • vadelmamousse
  • mustikkamousse
  • kuningatarmousse (= vadelma ja mustikka)
  • mustaherukkamousse
  • punaherukka-vadelmamousse
  • kirsikkamousse
  • banaanimousse
  • persikkamousse
  • mangomousse
  • limemousse
  • sitruunamousse
  • kinuskimousse 
  • vaniljamousse
  • lakumousse
POHJA:
  • Digestive
  • Domino
  • Brownie
KORISTELU:
Päälle suklaaganache tai kiille ja kevyt koristelu tapauskohtaisesti.

HINNAT alkaen:
12-hengen kakku 48 euroa (sisältää yhden maun)
16-hengen kakku 62 euroa
20-hengen kakku 76 euroa
24-hengen kakku 90 euroa


HYVÄ MUISTAA:
  • Kakku toimitetaan kakkulaatikossa. Kun kannat laatikkoa, tue sitä toisella kädellä alta päin.
  • Kakku on kakkupahvin päällä. Älä siirrä kakkua pois pahvilta. Siirrä kakku pahvineen tarjoiluvadille. Kun siirrät kakkua, muista tukea toisella kädellä alta päin. Älä nosta reunoista. Jos pahvi vääntyy, voi kakun pinta revetä.
  • Kakku säilytetään jääkaapissa. Jotta maut tasaantuisivat, nosta huoneenlämpöön noin 15 min ennen tarjoilua. Älä kuitenkaan pidä huoneenlämmössä liian kauan, jottei kakku pilaannu.