Marsipaanikakut

TÄYTTEET:

Kakkuihin tulee 1-2 valinnaista täytettä alla olevasta listasta:
  • suklaamousse (= tumman suklaan ja maitosuklaan sekoitus)
  • tumma suklaamousse 
  • maitosuklaamousse
  • valkosuklaamousse
  • daim-mousse
  • geisha-mousse
  • pätkis-mousse (= minttusuklaa)
  • fazerina-mousse (= appelsiinisuklaa)
  • dumle-mousse (= toffeesuklaa)
  • mansikkamousse
  • mansikka-raparperimousse
  • vadelmamousse
  • mustikkamousse
  • kuningatarmousse (= vadelma ja mustikka)
  • mustaherukkamousse
  • punaherukkamousse
  • punaherukka-vadelmamousse
  • kirsikkamousse
  • banaanimousse
  • persikkamousse
  • mangomousse
  • limemousse
  • sitruunamousse
  • veriappelsiinimousse
  • kinuskimousse 
  • vaniljamousse
  • lakumousse
Lisätäytteitä (3 euroa / täytekerros):
  • banaanisose
  • mansikkasose
  • vadelmasose
  • omenasose
  • lemon curd (= sitruunatahna)
  • lime curd (= limetahna)
Kaikkiin täytteisiin voi myös lisätä suklaarouhetta (2 euroa / täytekerros):
  • tumma suklaa
  • maitosuklaa
  • valkosuklaa
  • daim-rae

POHJAT: 
  • vaalea sokerikakkupohja
  • tumma (=kaakaolla maustettu) sokerikakkupohja
  • täyteläisempi tumma pohja (lisätty voita ja maitoa)
  • suklainen kakkupohja (lisätty voita, maitoa ja suklaata) (+5 euroa)

KUORRUTTEET: 
  • marsipaani
  • sokerimassa

HINNAT (alkaen):

12-hengen kakku 80 euroa
16-hengen kakku 89 euroa
20-hengen kakku 99 euroa
24-hengen kakku 119 euroa
28-hengen kakku 139 euroa

12-hengen kakun hinta sisältää: 
  • Yhden täytteen (sama täyte kumpaankiin kerrokseen).
  • Yhden fantasiahahmon ja pienempiä lisäkoristeitä (esim. tähtiä, sydämiä, lumihiutaleita tai vastaavaa) TAI
  • Isomman määrän pienempiä (keskenään samankaltaisia) koristeita (kukkia, lehtiä tai muita vastaavia) 
  • Lyhyen tekstin (esim. sankarin nimi ja ikä).
16-28-hengen kakkujen hinnat sisältävät:
  • 1-2 täytettä
  • Yhden fantasiahahmon ja pienempiä lisäkoristeitä (esim. tähtiä, sydämiä, lumihiutaleita tai vastaavaa) TAI
  • Isomman määrän pienempiä (keskenään samankaltaisia) koristeita (kukkia, lehtiä tai muita vastaavia) 
  • Lyhyen tekstin (esim. sankarin nimi ja ikä)
Huom! Tavalllista työläämmistä koristeluista lisähinta tapauskohtaisesti. Lisäfantasiahahmot ja -koristeet sopimuksen mukaan. Hinta määräytyy koristeiden määrän ja niiden valmistukseen menevän ajan mukaan.

Huom! Kaikki koristeet ja kuorrutukset tehdään lähtökohtaisesti marsipaanista. Muut vaihtoehdot sovitaan tapauskohtaisesti.

HYVÄ MUISTAA:
  • Kakku toimitetaan kakkulaatikossa. Kun kannat laatikkoa, tue sitä toisella kädellä alta päin.
  • Kakku on kakkupahvin päällä. Älä siirrä kakkua pois pahvilta. Siirrä kakku pahvineen tarjoiluvadille. Kun siirrät kakkua, muista tukea toisella kädellä alta päin. Älä nosta reunoista. Jos pahvi vääntyy, voi marsipaanin pinta revetä.
  • Kakku säilytetään jääkaapissa. Jotta maut tasaantuisivat, nosta huoneenlämpöön noin 15 min ennen tarjoilua. Älä kuitenkaan pidä huoneenlämmössä liian kauan, jottei marsipaani ala hikoilla ja kakku pilaannu.
  • Suosittelen kakun leikkaamista terävällä veitsellä. Koska kakku on sisältä pehmeä ja marsipaanipinta on sisältöä jäykempi, kakku leikkaantuu rumasti tylsällä kakkulapiolla.