Tilausohjeet ja toimitusehdot

Koska teen itse kaikki kakut käsityönä kotikeittiössäni, osa-aikaisesti, otan tilauksia vastaan ainoastaan rajallisesti yhdelle viikolle. Tilaukset tulisi tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kakun noutoa. Mitä aikaisemmin kakut tilataan, sen varmemmin löytyy tilauskalenterista vapaata aikaa. Välillä tulee viimehetken peruutuksia, joten aina kannattaa kuitenkin kysellä.

Teen kakkuja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yritysasiakkaiden on kuitenkin huomioitava, että laskutus on arvonlisäverotonta, joten asiakas ei näin ollen voi vähentää arvonlisäveroa omassa kirjanpidossaan. AVL 3 §:n perusteella lasku ei sisällä arvonlisäveroa.

Tilauksia otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse. 

Kakut ovat noudettavissa Espoon Iirislahdesta sovittuun aikaan. Vastuu kakun kuljetuksesta on asiakkaalla. Kuljetuksessa on syytä noudattaa varovaisuutta. Kakku tulisi kuljetuksen aikana säilyttää tasaisella alustalla, jottei se pääse ajon aikana liikehtimään.

Mahdolliset peruutukset viimeistään kaksi päivää ennen toimitusta aamulla klo 9.30, muuten maksettava koko kakun hinta ja noudettava kakku.

Jos minä tai perheenjäseneni sairastuvat, enkä voi valmistaa sovittua kakkua, korvausta ei makseta. Tuotteet valmistetaan kotileipomossa. Tilat ovat elintarvikeviranomaisten valvonnan alla.

Kaikista kakuista laitetaan kuvia Kakkumuru -blogiin, -Facebook-sivuille ja Instagram-sivuille.


Huom! Kakkumuru ottaa tällä hetkellä vastaan pelkästään satunnaisia tilauksia lähipiiriltä ja leipoo perheen iloksi.