Kermakakut

TÄYTTEET:

Kermakakkuihin tulee sama täyte kumpaankin kerrokseen. Valitse yksi maku vaihtoehdoista A ja toinen maku vaihtoehdoista B.

Vaihtoehdot A: 
vadelmasose, mansikkasose, aprikoosimarmeladi, viipaloitu persikka, banaanisose, omenasose

Vaihtoehdot B: 
kermavaahto, diplomaattikreemi (= kermavaahdon ja vaniljakreemin sekoitus) tai vispattu ganache (= vispattu suklaakerma)

KUORRUTUS: 
kermavaahto, kinuski, ganache (= suklaa), kotimaiset vadelmat tai mansikat

POHJA
vaalea tai tumma (= kaakaolla maustettu pohja)

HINTA:
12-hengen kakku 48 euroa
16-hengen kakku 62 euroa
20-hengen kakku 76 euroa

Sopimuksen mukaan on myös mahdollista valita marsipaanikakkujen täytteitä kermakakkuihin sekä koristella kermakakku marsipaanikoristeilla. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

HYVÄ MUISTAA:

  • Kakku toimitetaan kakkulaatikossa. Kun kannat laatikkoa, tue sitä toisella kädellä alta päin.
  • Kakku on kakkupahvin päällä. Älä siirrä kakkua pois pahvilta. Siirrä kakku pahvineen tarjoiluvadille. Kun siirrät kakkua, muista tukea toisella kädellä alta päin. Älä nosta reunoista. Jos pahvi vääntyy, voi kakun pinta revetä.
  • Kakku säilytetään jääkaapissa. Jotta maut tasaantuisivat, nosta huoneenlämpöön noin 15 min ennen tarjoilua. Älä kuitenkaan pidä huoneenlämmössä liian kauan, jottei kakku pilaannu.