lauantai 17. elokuuta 2013

Super Mario -kakku


Tälle kakulle oli tarkat toiveet ulkonäön suhteen. Näkemyksiä oli paljon kun sankareita oli kaksi. Sara piirsi paperille kuvan perhosesta. Äiti kuvaili perhosta näin: ”Sellainen lapsen tekemä perhonen, jolla on punaiset yläsiivet ja siniset alasiivet, keskellä ruskea kroppa ja oranssit tuntosarvet. Oleellista on kuulemma myös, että siivissä on raitoja ja pilkkuja. Ja se ruskea kroppakin on jotenkin raidallinen.” Myös Simeon piirsi paperille kuvan. Hän toivoi Super Mario –aiheisen kakun:  ”Siinä on kolme ruskeaa möykkyä (se on se planeetta, ilmeisesti mäkinen), joiden päällä on sieniä ja lentäviä perhosia ja jotain kasveja. Planeetan kasvustoon kuuluu myös nurmikko. Ja myös Toad (= Super Marion kaveri)”.Okej! Onneksi Simeonin Super Mario –maailmassa oli myös perhosia, muuten olisi voinut olla vähän vaikeaa yhdistää näitä toiveita… 

Toivomuksena oli myös, ettei kakku olisi kovin makea. Marsipaanikuorrute ja sen alla oleva, ”hikoilua” estävä sokerivoikreemi tuottaa tämän toiveen kanssa hiukan ongelmia. Yritin kuitenkin saada kummatkin kerrokset mahdollisimman ohuiksi ja tein kreemin uuden resepti mukaan.  Täytin kakun maitosuklaamoussella ja soseutetuilla mansikoilla.

Toivottavasti onnistuin toteuttaa kakun toiveiden mukaan, sekä maultaan että ulkonäöltään! 
Onnea kummallekin sankarille!!

1 kommentti:

  1. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

    VastaaPoista