Tein tuttavalleni suklaakakun. Toiveena oli suklaakakku suklaatäytteillä ja suklaakuorrutteella, mielellään samanlainen kakku
kuin Fazerin suklaakakku. Okei, ei mitään hätää, hyvin menee… Lisäsin
tavalliseen kaakaolla maustettuun sokerikakkupohjaan sulatettua voita ja
maitoa, jotta pohjasta tulisi mahdollisimman täyteläinen. Täytin kakun
valkosuklaamoussella ja tummalla suklaamoussella. Päälle laitoin tumman suklaakuorrutteen.
Reunat olivat vähän haasteellisia ja pahoin pelkään, ettei kakku olisi
läpäissyt Fazerin ulkonäöllisiä laatukriteereitä. Jälkeenpäin vasta ymmärsin,
että reunat olisi ensin pitänyt kuorruttaa marmeladilla, jotta suklaa levittyisi
tasaisesti. Koulun suklaakurssia odotellessa… No ensi viikolla olen tekemässä
seuraavaa suklaakakkua, joten pääsenpä harjoittelemaan kuorruttamista
uudestaan. Toivottavasti kakku kuitenkin maistui vähintään yhtä hyvälle kuin
Fazerin suklaakakku :-)
Kiitos Petra, oli ihan mielettömän hyvä suklaakakku ja maistui paljon paremmalta kuin Fazerin kakut! :) T. Synttärisankari
VastaaPoistaVoi kuinka mukavaa kuulla!! Kiitos!! Ja paljon onnea vielä!
VastaaPoista