torstai 15. maaliskuuta 2018

Veriappelsiini-suklaakakku

Sokerikakkupohjan välissä valkosuklaatäyte. Pohja kostutettu tuorepuristetulla veriappelsiinillä. Päällä reunoilta valuva ganache. Koristeltu mangon- ja veriappelsiininpalasilla. Viimeinen silaus saksanpähkinöillä ja kullanvärisillä sokerihelmillä. Love it!







4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen! Varmasti hyvän makuista! ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Veriappelsiini on mielestäni niin tajuttoman ihana hedelmä! Ja vielä yhdistettynä suklaan kanssa, nam!

    VastaaPoista
  3. Oi! Ihana kakku, ja tuo makumaailma, nam! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) On kyllä kieltämättä ihana makumaailma! Omia lemppareitani :)

    VastaaPoista