perjantai 12. heinäkuuta 2013

Synttäriperhonen kukkaniityllä



Veljentyttäreni toivoi sukulaisten kanssa pidettäviin synttärijuhliin perhoskakun. Mukaan haluttiin jotain raikasta makua, mutta samalla teki mieli myös suklaata. Näin ollen valmistin vaalean sokerikakkupohjan, jonka kostutin sitruunanmakuisella sokerivedellä. Täytin kakun valkosuklaamoussella ja lemon curdillä. Kuorrutin kakun sitruunavoikreemillä, päällystin sen marsipaanilla ja koristelin sen sokerimassakukkasilla. Keskellä kakkua oli marsipaaniperhonen, joka oli koristeltu sokerihelmillä. Synttärisankari sairastui juhlapäivänä, joten sankarin nimeä en ehtinyt kakkuun laittaan. Kakku jaettiin sukulaisten kesken ja kaikki maistelivat kakkua eri osoitteissa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti